Реалова опција #2...

Ако пропадне мисија Азар. . .

Фудбал 25.03.2019 | 13:00
Реалова опција #2...
Прва мета Реала за лето јесте Еден Азар и то је опште познато, питање је само да ли ће Мадриђани успети да сломе Челси и узму му најбољег играча у прелазном року када немају право регистровања нових играча. Зиданове жеље су јасне, баш као и Азарове, али Краљевски клуб свакако мора да припрема и варијанту Б, уколико не "упеца" капиталца. 

Та листа алтернатива вероватно би морала да буде подужа, али Скај данас пише да ће једно од најјачих имена на њој бити офанзивни везиста Вест Хема Фелипе Андерсон. 

Бразилац ког су Чекићари платили Лацију 38.000.000 евра игра врло добро ове сезоне. С обзиром да му је ово прва година у Енглеској учинак од девет голова и пет асистенција сасвим је респектабилан. Мада се у 2019. мучи и још није дао гол, добио је позив за репрезентацију Бразила, а то свакако није мала ствар.   

Подсетимо, почетком недеље појавила се информација да је Челси одбио прву званичну понуду за Едена Азара тешку 65.000.000 евра. Скај тврди да испод те суме ни Вест Хем неће седати за сто са представницима Реала...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар