Realova opcija #2...

Ako propadne misija Azar. . .

Fudbal 25.03.2019 | 13:00
Realova opcija #2...
Prva meta Reala za leto jeste Eden Azar i to je opšte poznato, pitanje je samo da li će Madriđani uspeti da slome Čelsi i uzmu mu najboljeg igrača u prelaznom roku kada nemaju pravo registrovanja novih igrača. Zidanove želje su jasne, baš kao i Azarove, ali Kraljevski klub svakako mora da priprema i varijantu B, ukoliko ne "upeca" kapitalca. 

Ta lista alternativa verovatno bi morala da bude poduža, ali Skaj danas piše da će jedno od najjačih imena na njoj biti ofanzivni vezista Vest Hema Felipe Anderson. 

Brazilac kog su Čekićari platili Laciju 38.000.000 evra igra vrlo dobro ove sezone. S obzirom da mu je ovo prva godina u Engleskoj učinak od devet golova i pet asistencija sasvim je respektabilan. Mada se u 2019. muči i još nije dao gol, dobio je poziv za reprezentaciju Brazila, a to svakako nije mala stvar.   

Podsetimo, početkom nedelje pojavila se informacija da je Čelsi odbio prvu zvaničnu ponudu za Edena Azara tešku 65.000.000 evra. Skaj tvrdi da ispod te sume ni Vest Hem neće sedati za sto sa predstavnicima Reala...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar