Филипсовац уместо Филипсовца?!

Наполи спремио 40. 000. 000 евра! Наполитанци би опет да послују са клубом из Ајндховена.

Фудбал 25.03.2019 | 08:00
Филипсовац уместо Филипсовца?!
Наполи је један од најбољих потеза у трансфер политици повукао када је пре шест година за нешто мање од 10.000.000 евра довео Дриса Мертенса из ПСВ Ајндховена. Белгијанац је постао један од најбољих играча клуба, али изгледа да је дошло време за растанак...

Мертенс одбија сваку понуду за продужетак уговора који му истиче 2020. године и наредно лето ће бити последња шанса за Наполи да заради на његовој продаји. А његова замена би опет требало да дође из ПСВ Ајндховена.

Наполи је баш запео за довођење мексичког крила Ирвинга Лозана. У претходна два прелазна рока су Наполитнаци разматрали опцију да ангажују Лозана, а сада су убеђени да је он прави играч за њих. ГаздаДе Лаурентис га жарко жели, тренер Анћелоти је дао зелено светло и саветује клуб да пожури, а директорЂунтоли је у свакодневном конктаку са играчевим менаџером Мином Рајолом. Наполитанци су у страху да би Манчестер Јунајтед могао да их претекне у трци за Мексиканца и зато желе што пре да заврше посао.

Италијански клуб је спреман да пошаље понуду од 40.000.000 евра и очекује да ПСВ прихвати такав предлог. Тешко да ће неко платити више новца за Лозана. Такође, Наполи ради и на довођењу повременог италијанског репрезентативца Мануела Лацарија из СПАЛ-а чија цена износи 20.000.000 евра, а најбоље се сналази на позицији десног бека.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар