Filipsovac umesto Filipsovca?!

Napoli spremio 40. 000. 000 evra! Napolitanci bi opet da posluju sa klubom iz Ajndhovena.

Fudbal 25.03.2019 | 08:00
Filipsovac umesto Filipsovca?!
Napoli je jedan od najboljih poteza u transfer politici povukao kada je pre šest godina za nešto manje od 10.000.000 evra doveo Drisa Mertensa iz PSV Ajndhovena. Belgijanac je postao jedan od najboljih igrača kluba, ali izgleda da je došlo vreme za rastanak...

Mertens odbija svaku ponudu za produžetak ugovora koji mu ističe 2020. godine i naredno leto će biti poslednja šansa za Napoli da zaradi na njegovoj prodaji. A njegova zamena bi opet trebalo da dođe iz PSV Ajndhovena.

Napoli je baš zapeo za dovođenje meksičkog krila Irvinga Lozana. U prethodna dva prelazna roka su Napolitnaci razmatrali opciju da angažuju Lozana, a sada su ubeđeni da je on pravi igrač za njih. GazdaDe Laurentis ga žarko želi, trener Anćeloti je dao zeleno svetlo i savetuje klub da požuri, a direktorĐuntoli je u svakodnevnom konktaku sa igračevim menadžerom Minom Rajolom. Napolitanci su u strahu da bi Mančester Junajted mogao da ih pretekne u trci za Meksikanca i zato žele što pre da završe posao.

Italijanski klub je spreman da pošalje ponudu od 40.000.000 evra i očekuje da PSV prihvati takav predlog. Teško da će neko platiti više novca za Lozana. Takođe, Napoli radi i na dovođenju povremenog italijanskog reprezentativca Manuela Lacarija iz SPAL-a čija cena iznosi 20.000.000 evra, a najbolje se snalazi na poziciji desnog beka.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar