Најава селектора: На Португал са Јовићем и Митровићем!

„Зашто не бисмо у Лисабону извели формацију са два нападача“, поручио Младен Крстајић.

Фудбал 22.03.2019 | 00:02
Најава селектора: На Португал са Јовићем и Митровићем!
Било је скепсе, чак и изразитог оптимизма, али реми против Немачке донео је селектору Србије Младену Крстајићу озбиљне слатке муке пре старта квалификација за Првенство Европе и дуела у Португалу. Млади нападач Лука Јовић и у Волфсбургу је радио оно што најбоље уме. Сезону из снова оплеменио је дебитанским голом у дресу А селекције.

Можда и натерао Младена Крстајића да промени своја тренерска размишљања и европском прваку супротстави поставу са двојицом нападача. Питање је хоће ли се Александар Митровић опоравити, али као најбољи стрелац актуелне генерације заслужује место у стартних 11. Са друге стране је Лука Јовић, дечко који би ускоро требало да прескочи праг Ноу Кампа, нападач о којем бруји Европу.

Од када је заменио Славољуба Муслина, некадашњи штопер Партизана је углавном играо са једним класичним нападачем. Идеалан је тренутак за малу револуцију

„Морамо да видимо какво је здравствено стање осталих играча, сигурно је да ће Јовић конкурисати за тим . Зашто не бисмо изашли и са два класична нападача у Лисабону. Респектујемо Португалију, фаворит је за прво место у нашој групи, али немамо страх као што је нисмо имали од Немачке“, рекао је Младен Крстајић.

Сигурно јер да ће стручни штаб Орлова покушати да искористи сјајан моменат Луке Јовића, стрелца 22 овосезонска гола у дресу Ајнтрахта. Бивши члан Црвене звезде и Бенфике је у идеалном нападачком периоду – када га лопта просто јури по противничком шеснестерцу. Морао је Крстајић добрано да прича о Јовићу и после дуела у Волфсбургу.

„Нисам његов менаџер и не бих да се мешам у те ствари, али са моје тачке гледишта Јовић има квалитет и потенцијал да игра у Барселони“, рекао је Крстајић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не

22.03.2019 06:36

Се.и висе МК. Доста те било висе. Одлази !

ОДГОВОРИТЕ