Najava selektora: Na Portugal sa Jovićem i Mitrovićem!

„Zašto ne bismo u Lisabonu izveli formaciju sa dva napadača“, poručio Mladen Krstajić.

Fudbal 22.03.2019 | 00:02
Najava selektora: Na Portugal sa Jovićem i Mitrovićem!
Bilo je skepse, čak i izrazitog optimizma, ali remi protiv Nemačke doneo je selektoru Srbije Mladenu Krstajiću ozbiljne slatke muke pre starta kvalifikacija za Prvenstvo Evrope i duela u Portugalu. Mladi napadač Luka Jović i u Volfsburgu je radio ono što najbolje ume. Sezonu iz snova oplemenio je debitanskim golom u dresu A selekcije.

Možda i naterao Mladena Krstajića da promeni svoja trenerska razmišljanja i evropskom prvaku suprotstavi postavu sa dvojicom napadača. Pitanje je hoće li se Aleksandar Mitrović oporaviti, ali kao najbolji strelac aktuelne generacije zaslužuje mesto u startnih 11. Sa druge strane je Luka Jović, dečko koji bi uskoro trebalo da preskoči prag Nou Kampa, napadač o kojem bruji Evropu.

Od kada je zamenio Slavoljuba Muslina, nekadašnji štoper Partizana je uglavnom igrao sa jednim klasičnim napadačem. Idealan je trenutak za malu revoluciju

„Moramo da vidimo kakvo je zdravstveno stanje ostalih igrača, sigurno je da će Jović konkurisati za tim . Zašto ne bismo izašli i sa dva klasična napadača u Lisabonu. Respektujemo Portugaliju, favorit je za prvo mesto u našoj grupi, ali nemamo strah kao što je nismo imali od Nemačke“, rekao je Mladen Krstajić.

Sigurno jer da će stručni štab Orlova pokušati da iskoristi sjajan momenat Luke Jovića, strelca 22 ovosezonska gola u dresu Ajntrahta. Bivši član Crvene zvezde i Benfike je u idealnom napadačkom periodu – kada ga lopta prosto juri po protivničkom šesnestercu. Morao je Krstajić dobrano da priča o Joviću i posle duela u Volfsburgu.

„Nisam njegov menadžer i ne bih da se mešam u te stvari, ali sa moje tačke gledišta Jović ima kvalitet i potencijal da igra u Barseloni“, rekao je Krstajić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne

22.03.2019 06:36

Se.i vise MK. Dosta te bilo vise. Odlazi !

ODGOVORITE