Ево зашто је Саша Илић рекао "НЕ" управи Партизана...

"Курир" објавио сазнања о састанцима управе Партизана и Саше Илића и зашто легендарни капитен црно-белих не жели функцију спортског директора.

Фудбал 24.03.2019 | 23:00
Ево зашто је Саша Илић рекао "НЕ" управи Партизана...
Саша Илић је дефинитивно одбио понуду управе Патизана да постане нови спортски директор, а за то је, наводи "Курир", имао три разлога.

Илић је, да сублимирамо, тражио да буде слободан у свом раду, односно да се пита за оно што су му надлежности, а тражио је и јасне и прецизне информације о финансијама и визијама клуба.

"Курир" пише да је најпре "пукло" око избора новог тренера. Илић и саиграчи су били за то да на клупу првог тима седне Милан Ристић, који води Телеоптик, јер зна цео систем рада, али су га представници управе одбили, наводно, рекавши му: "Ристић испада из Прве лиге Србије".

То је разљутило Илића, јер је, наводи лист, схватио да ако неће бити аутономан у избору тренера, онда неће бити аутономан уопште. 

Други разлог Илићевог одбијања да преузме функцију спортског директора - финансије. Илић је, а о овоме су медији писали и раније, тражио јасан увид у дуговања клуба, као и да се све оно што потражују играчи буде исплаћено, наравно сукцесивно. Ни то му није удовољено. 

Коначно, трећи разлог због којег Саша Илић неће у ципеле Ивице Илиева, јесте то што, пише "Курир", добио одрећан одговор на питање - да ли постоји јасан план и визија како ће клуб функционисати у будућности.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар