Evo zašto je Saša Ilić rekao "NE" upravi Partizana...

"Kurir" objavio saznanja o sastancima uprave Partizana i Saše Ilića i zašto legendarni kapiten crno-belih ne želi funkciju sportskog direktora.

Fudbal 24.03.2019 | 23:00
Evo zašto je Saša Ilić rekao "NE" upravi Partizana...
Saša Ilić je definitivno odbio ponudu uprave Patizana da postane novi sportski direktor, a za to je, navodi "Kurir", imao tri razloga.

Ilić je, da sublimiramo, tražio da bude slobodan u svom radu, odnosno da se pita za ono što su mu nadležnosti, a tražio je i jasne i precizne informacije o finansijama i vizijama kluba.

"Kurir" piše da je najpre "puklo" oko izbora novog trenera. Ilić i saigrači su bili za to da na klupu prvog tima sedne Milan Ristić, koji vodi Teleoptik, jer zna ceo sistem rada, ali su ga predstavnici uprave odbili, navodno, rekavši mu: "Ristić ispada iz Prve lige Srbije".

To je razljutilo Ilića, jer je, navodi list, shvatio da ako neće biti autonoman u izboru trenera, onda neće biti autonoman uopšte. 

Drugi razlog Ilićevog odbijanja da preuzme funkciju sportskog direktora - finansije. Ilić je, a o ovome su mediji pisali i ranije, tražio jasan uvid u dugovanja kluba, kao i da se sve ono što potražuju igrači bude isplaćeno, naravno sukcesivno. Ni to mu nije udovoljeno. 

Konačno, treći razlog zbog kojeg Saša Ilić neće u cipele Ivice Ilieva, jeste to što, piše "Kurir", dobio odrećan odgovor na pitanje - da li postoji jasan plan i vizija kako će klub funkcionisati u budućnosti.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar