Мастерс у Мајамију: Крећу Дуци, Филип и Миомир...

Данас, на мастерсу у Мајамију, Србија ће имати тројицу представника на терену.

Тенис 21.03.2019 | 13:30
Мастерс у Мајамију: Крећу Дуци, Филип и Миомир...
Послије успјешног старта Јанка Типсаревића, који је на најбољи начин искористио накнадни улазак у главни жријеб, још тројица српских тенисера одиграће мечеве првог кола на мастерсу у Мајамију.

Први ће на терен Душан Лајовић, око 17.30 часова по средњеевропском времену.

Играће други меч на терену број осам против Пабла Куеваса, који је до главног жријеба стигао кроз квалификације. Уругвајац, тренутно 85. на свијету, до сада је два пута играо са Лајовићем и има перфектан скор.

Филип Крајиновић ће почети такмичење на Флорди дуелом против Пјера Уга Ербера из Француске, и тај дуел требало би да почне нешто прије поноћи. Француз има далеко боље резултате у дублу, гдје је тренутно четврти, док у синглу заузима 49. мјесто.

Посљедњи на терен ће Миомир Кецмановић, који је послије сјајних партија у Индијан Велсу, добио специјалну позивницу организатора турнира у Мајамију.

Миомир ће деби на престижном турниру на Флориди имати против Естонца Ернеста Гулбиса. Њихов дуел је посљедњи на другом по величини стадиону на новом комплексу, дому НФЛ екипе Мајами Долфинс и почеће послије поноћи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар