Masters u Majamiju: Kreću Duci, Filip i Miomir...

Danas, na mastersu u Majamiju, Srbija će imati trojicu predstavnika na terenu.

Tenis 21.03.2019 | 13:30
Masters u Majamiju: Kreću Duci, Filip i Miomir...
Poslije uspješnog starta Janka Tipsarevića, koji je na najbolji način iskoristio naknadni ulazak u glavni žrijeb, još trojica srpskih tenisera odigraće mečeve prvog kola na mastersu u Majamiju.

Prvi će na teren Dušan Lajović, oko 17.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Igraće drugi meč na terenu broj osam protiv Pabla Kuevasa, koji je do glavnog žrijeba stigao kroz kvalifikacije. Urugvajac, trenutno 85. na svijetu, do sada je dva puta igrao sa Lajovićem i ima perfektan skor.

Filip Krajinović će početi takmičenje na Flordi duelom protiv Pjera Uga Erbera iz Francuske, i taj duel trebalo bi da počne nešto prije ponoći. Francuz ima daleko bolje rezultate u dublu, gdje je trenutno četvrti, dok u singlu zauzima 49. mjesto.

Posljednji na teren će Miomir Kecmanović, koji je poslije sjajnih partija u Indijan Velsu, dobio specijalnu pozivnicu organizatora turnira u Majamiju.

Miomir će debi na prestižnom turniru na Floridi imati protiv Estonca Ernesta Gulbisa. Njihov duel je posljednji na drugom po veličini stadionu na novom kompleksu, domu NFL ekipe Majami Dolfins i počeće poslije ponoći.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar