Лев бијесан због Павкова!

Злобан фаул, могао је да му сломи ногу! Селектор Немачке, Јоаким Лев, био је бесан после меча са Србијом због старта Милана Павкова над Леројем Санеом.  Сане: Није страшно; Лев: Сломиће ногу некоме следећи пут! Немачки фудбалер и селектор другачије гледају на потез Милана Павкова.

Фудбал 21.03.2019 | 13:15
Лев бијесан због Павкова!
Павков је добио директан црвени картон у надокнади времена пријатељске утакмице у Волфсбургу након оштрог старта над крилним нападачем Манчестер ситија.

"Врло, врло ружан фаул. Злобан фаул. Сане је имао среће што није тзеже повређен. Такви фаулови могу да сломе ногу. Хвала богу, ништа се није догодило", рекао је Лев.

Лирој Сане није озбиљније повређен после дуела с Миланом Павковим и играће сигурно проптив Холандије у Амстердаму у недељу увече, поручио је селектор Панцера Јоахим Лев по завршетку пријатељске утакмице у Волфзбургу између Немачке и Србије.

Милан Павков је добио директан црвени картон на дебију због старта на немачком нападачу, али Санекаже да тај старт није био тако груб како се чини на видео снимку.

"Са стране је то можда изгледало знатно ружније него што је то био заиста оштар старт, али све је у реду са мојим зглобом", поручио је Сане после утакмице.

Немачки селектор ипак нема симпатија за потез Павкова.

"Старт је био ружан. Следећи пут би могао некоме да сломи ногу", поручио је кратко Лев.

О самој утакмици кормилар Панцера каже:

"Штета је што смо примили гол из прекида. Сами сте видели да смо се тешко прилагодили на чињеницу да се ривал дубоко бранио. Недостајало нам је хемије, а тек у дургом полувремену појачали смо темпо и стоврили много више прилика, иако нисмо били прецизини у завршници. Ова утакмица би могла да буде важна ставка у сазревању новог тима, у овом тренутку. Задовољан сам нменталитетом мог тима", закључио је Лев.

Селектор Србије Младен Крстајић се одмах још пре краја меча извинио Леву због старта Павкова.

"Била је фер утакмица, црвени картон је био лош. Разумите играча, био му је први наступ за земљу, није било намере", рекао је Крстајић.

Немачка и Србија су играли нерешено 1:1, пред старт квалификација за Европско првенство 2020. године.

"Орлови" у првом колу гостују Португалу, у понедељак у Лисабону.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар