Lev bijesan zbog Pavkova!

Zloban faul, mogao je da mu slomi nogu! Selektor Nemačke, Joakim Lev, bio je besan posle meča sa Srbijom zbog starta Milana Pavkova nad Lerojem Saneom.  Sane: Nije strašno; Lev: Slomiće nogu nekome sledeći put! Nemački fudbaler i selektor drugačije gledaju na potez Milana Pavkova.

Fudbal 21.03.2019 | 13:15
Lev bijesan zbog Pavkova!
Pavkov je dobio direktan crveni karton u nadoknadi vremena prijateljske utakmice u Volfsburgu nakon oštrog starta nad krilnim napadačem Mančester sitija.

"Vrlo, vrlo ružan faul. Zloban faul. Sane je imao sreće što nije tzeže povređen. Takvi faulovi mogu da slome nogu. Hvala bogu, ništa se nije dogodilo", rekao je Lev.

Liroj Sane nije ozbiljnije povređen posle duela s Milanom Pavkovim i igraće sigurno proptiv Holandije u Amsterdamu u nedelju uveče, poručio je selektor Pancera Joahim Lev po završetku prijateljske utakmice u Volfzburgu između Nemačke i Srbije.

Milan Pavkov je dobio direktan crveni karton na debiju zbog starta na nemačkom napadaču, ali Sanekaže da taj start nije bio tako grub kako se čini na video snimku.

"Sa strane je to možda izgledalo znatno ružnije nego što je to bio zaista oštar start, ali sve je u redu sa mojim zglobom", poručio je Sane posle utakmice.

Nemački selektor ipak nema simpatija za potez Pavkova.

"Start je bio ružan. Sledeći put bi mogao nekome da slomi nogu", poručio je kratko Lev.

O samoj utakmici kormilar Pancera kaže:

"Šteta je što smo primili gol iz prekida. Sami ste videli da smo se teško prilagodili na činjenicu da se rival duboko branio. Nedostajalo nam je hemije, a tek u durgom poluvremenu pojačali smo tempo i stovrili mnogo više prilika, iako nismo bili precizini u završnici. Ova utakmica bi mogla da bude važna stavka u sazrevanju novog tima, u ovom trenutku. Zadovoljan sam nmentalitetom mog tima", zaključio je Lev.

Selektor Srbije Mladen Krstajić se odmah još pre kraja meča izvinio Levu zbog starta Pavkova.

"Bila je fer utakmica, crveni karton je bio loš. Razumite igrača, bio mu je prvi nastup za zemlju, nije bilo namere", rekao je Krstajić.

Nemačka i Srbija su igrali nerešeno 1:1, pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Orlovi" u prvom kolu gostuju Portugalu, u ponedeljak u Lisabonu.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar