Крстајић блиста: Лука ми је обећао гол и даде га!

Павков није намерно! Српски селектор задовољан провером у Волфзбургу.

Фудбал 20.03.2019 | 23:37
Крстајић блиста: Лука ми је обећао гол и даде га!
Србија је одиграла добру утакмицу у Волфсбургу, а реми са Немачком добија на тежини ако се зна да у тиму није било неколико стандардних играча, оних искуснијих.

Реми нам доноси и добру атмосферу пред пут у Лисабон и први меч у квалификацијама за пласман на Европско првенство, против Португала, а селектор Младен Крстајић изнео је утиске после ремија с четвороструким првацима света.

"Наша млада екипа је показала и квалитет и карактер. Момци су потврдили да имају добар потенцијал. Мора да се зна да смо играли без седам, осам заиста важних играча. И прво полувреме смо деловали веома добро, постигли гол, а имали још неколико прилика да на одмор одемо са убедљивијим вођством. Ко зна како би се онда до краја одвијале ствари. Нормално је да су Немци узвратили у наyставку, подигли су се, биули опасни у неколико ситуација, али ми смо тада имали одличног Марка Дмитровића. После свега виђеног, резултат је заслужен, а ја бих честитао мојим играчима, јер су дали максимум и то је најбољи показатељ како треба да се игра у дресу Србије. Увек до краја, максимума", рекао је Младен Крстајић.

Немачке новинаре је занимала реакција Павкова код црвеног картона.

"Црвени картон је можда и једина лоша ствар која се десила вечерас, али молим вас да разумете и играча. Није било намерно. Павкову је ово прва утакмица у дресу репрезентације."

Лука Јовић је наставио са головима и у дресу репрезентацвије, после сјајних издања у Бундеслиги и мечевима у Лиги Европе...

"Он је потврдио свој потенцијал и у овој утакмици. Обећао ми је пре утакмице да ће постићи гол, видели сте колико му је времена требало. Ради се о сјајном играчу одличног карактера и пред њим је лепа будућност", закључио је Младен Крстајић.

Извор: моззартспорт

Фото: ФСС

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Добро

21.03.2019 10:28

је МК да нисмо изгуболи. Али против Португала губис 100 %. Јер незнас поставит тим.

ОДГОВОРИТЕ