Преокрет: Икарди почиње да тренира са екипом!

Последњи пут Аргентинац тренирао са саиграчима 13. фебруара!

Фудбал 21.03.2019 | 12:15
Преокрет: Икарди почиње да тренира са екипом!
Велики преокрет у Интеру! Свргнути капитен Мауро Икарди у четвртак се враћа тренинзима са екипом. Са оним што је остало у кампу, пошто је добар део састава са својим репрезентацијама. Последњи пут када је Аргентинац вежбао уз екипу био је 13. фебруар. Дан пред Дан заљубљених пукла је љубав на Меаци.

Само једна реченица коју је објавио Спортмедијасет, да ће Икарди у четвртак почети да тренира са екипом, изазвала је земљотрес, поготово међу Интеровим навијачима. С обзиром на то да је Аргентинац тврдио да га мучи повреда колена, да жели на третмане, да не може да тренира, овај изненадни заокрет доживљава се као светло на крају тунела у сукобу челника клуба и породице Икарди.

Последња два месеца Италију и свлачионицу Интера тресе прави „ријалити Икардијеви“, у којој је дуго у првом плану била Маурова супруга и менаџерка Ванда, коју и даље сви доживљавају као главни камен спотицања у сукобу капитена Неразура и руководства клуба.

И таман када су кренуле да колају гласине како је све дефинитивно пукло и како ће Икарди сигурно на лето отићи из клуба, Јувентус и Реал су се помињали као најреалније опције, дошло је до велеобрта. Маура колено више не боли и спреман је и да тренира, а самим тим и да заигра.

Изгледа да је победа у вечитом дербију против Милана донела неке нове ветрове на црно-плаву страну града. Тек ће да крену приче каква се промена догодила у Интеру. Нема сумње да ће и ту Вандапоново бити главна звезда...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар