Preokret: Ikardi počinje da trenira sa ekipom!

Poslednji put Argentinac trenirao sa saigračima 13. februara!

Fudbal 21.03.2019 | 12:15
Preokret: Ikardi počinje da trenira sa ekipom!
Veliki preokret u Interu! Svrgnuti kapiten Mauro Ikardi u četvrtak se vraća treninzima sa ekipom. Sa onim što je ostalo u kampu, pošto je dobar deo sastava sa svojim reprezentacijama. Poslednji put kada je Argentinac vežbao uz ekipu bio je 13. februar. Dan pred Dan zaljubljenih pukla je ljubav na Meaci.

Samo jedna rečenica koju je objavio Sportmedijaset, da će Ikardi u četvrtak početi da trenira sa ekipom, izazvala je zemljotres, pogotovo među Interovim navijačima. S obzirom na to da je Argentinac tvrdio da ga muči povreda kolena, da želi na tretmane, da ne može da trenira, ovaj iznenadni zaokret doživljava se kao svetlo na kraju tunela u sukobu čelnika kluba i porodice Ikardi.

Poslednja dva meseca Italiju i svlačionicu Intera trese pravi „rijaliti Ikardijevi“, u kojoj je dugo u prvom planu bila Maurova supruga i menadžerka Vanda, koju i dalje svi doživljavaju kao glavni kamen spoticanja u sukobu kapitena Nerazura i rukovodstva kluba.

I taman kada su krenule da kolaju glasine kako je sve definitivno puklo i kako će Ikardi sigurno na leto otići iz kluba, Juventus i Real su se pominjali kao najrealnije opcije, došlo je do veleobrta. Maura koleno više ne boli i spreman je i da trenira, a samim tim i da zaigra.

Izgleda da je pobeda u večitom derbiju protiv Milana donela neke nove vetrove na crno-plavu stranu grada. Tek će da krenu priče kakva se promena dogodila u Interu. Nema sumnje da će i tu Vandaponovo biti glavna zvezda...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar