Евра: Нисам хомофоб, извињавам се...

. . . ако сам неког увредио! Бивши репрезентативац Француске, Патрис Евра, негирао је да је хомофоб, после критика Пари Сен Жермена да је њихове играче назвао хомосексуалцима.

Фудбал 23.03.2019 | 19:45
Евра: Нисам хомофоб, извињавам се...
Евра је у Паризу присуствовао утакмици Манчестер јунајтеда и Пари Сен Жермена, у којој је енглески клуб победио са 3:1 и пласирао се у четвртфинале Лиге шампиона.

Он је на друштвеним мрежама одговарао на питања о Пари Сен Жермену, а тај клуб навео је да је Евра том приликом увредио фудбалере и осудио бившег француског репрезентативца.

Евра је оптужио француске медије да су изврнули његове речи.

"Они су то превели као да сам ја против гејева. Ја нисам хомофоб, ја сам 'Господин Ја волим ову игру'. Ја волим свакога, па ако сам некога увредио, извињавам се. Али, то ми није била намера. Залажем се за једнакост, морате да будете слободни шта год да радите у животу", навео је Евра на друштвеним мрежама.

Он је додао да се залаже да свет учини бољим местом за живот.

"Никада никога не бих осудио. Мајка ме је тако васпитала. Само бог може да ми суди. Морамо свет да учинимо бољим местом, па вас молим да престанете са негативностима, пошто ме никада нећете ућуткати", додао је он.

Манчестер јунајтед је одбио да коментарише, пошто Евра више не игра за тај клуб.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар