Evra: Nisam homofob, izvinjavam se...

. . . ako sam nekog uvredio! Bivši reprezentativac Francuske, Patris Evra, negirao je da je homofob, posle kritika Pari Sen Žermena da je njihove igrače nazvao homoseksualcima.

Fudbal 23.03.2019 | 19:45
Evra: Nisam homofob, izvinjavam se...
Evra je u Parizu prisustvovao utakmici Mančester junajteda i Pari Sen Žermena, u kojoj je engleski klub pobedio sa 3:1 i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.

On je na društvenim mrežama odgovarao na pitanja o Pari Sen Žermenu, a taj klub naveo je da je Evra tom prilikom uvredio fudbalere i osudio bivšeg francuskog reprezentativca.

Evra je optužio francuske medije da su izvrnuli njegove reči.

"Oni su to preveli kao da sam ja protiv gejeva. Ja nisam homofob, ja sam 'Gospodin Ja volim ovu igru'. Ja volim svakoga, pa ako sam nekoga uvredio, izvinjavam se. Ali, to mi nije bila namera. Zalažem se za jednakost, morate da budete slobodni šta god da radite u životu", naveo je Evra na društvenim mrežama.

On je dodao da se zalaže da svet učini boljim mestom za život.

"Nikada nikoga ne bih osudio. Majka me je tako vaspitala. Samo bog može da mi sudi. Moramo svet da učinimo boljim mestom, pa vas molim da prestanete sa negativnostima, pošto me nikada nećete ućutkati", dodao je on.

Mančester junajted je odbio da komentariše, pošto Evra više ne igra za taj klub.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar