Черупање ''Јорганџија''!

Гвардиола одводи Саула! Манчестер сити решио да доведе везисту Атлетика.  Гвардиола и Сити кренули по Саула – спремни да иду до 80. 000. 000€! Манчестер сити је на путу да пронађе замену за искусног везисту Фернандиња.

Фудбал 24.03.2019 | 16:45
Черупање ''Јорганџија''!
Како је пренео "ЕСПН", постоје добри изгледи да првак Енглеске у своје редове доведе фудбалера Атлетико Мадрида Саула Нигеза.

За овог фудбалера велики интересовање је показала и Барселона, али чини се да су преговарачи енглеског клуба били бржи и конкретнији.

Менаџер "грађана" Пеп Гвардиола инсистира на трансферу Саула иако је клуб наводно био спреман да ангажује Томаса Партија. Ситуација са Саулом је таква да и он жели промену средине.

Атлетико је раније за растанак са Саулом тражио од потенцијалних купаца 120 милиона евра, али верује се да би посао мога бити завршен и са 80 милиона што су "грађани" спремни и да плате.

Неуспех у Лиги шампиона, елиминација у осмини финала од Јувентуса, изазива тектонске поремећаје у Атлетику. Све је више незадовољних играча, који би да промене средину, а други су решени да то искористе, па је почело  право черупање Јорганџија.

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола затражио је од челника клуба да доведу Саула Њигеза. Шпански стручњак види Саула као правог наследника Фернандиња у везном реду Грађана.

Први пик Ситија је био Френки де Јонг, али се млади ас Ајакса определио да каријеру настави у Барселони. А, Каталонци су чак решили да „нападну“ и Саула, да би подмладили средину терену, међутим, свесни су да су им мање шансе да га добију откако је Манчестер у игри. Ипак Острвљани имају много дубљи џеп.

Претходних дана појавила се информација да је Барселона намерила да „отме“ и Антоана Гризмана од Атлетика, који је њена дугогодишња жеља, али преговори претходних година нису дали резултат.

И одбрана Атлетика ће морати на реновирање. Дијего Годин је, наводно, једном ногом већ у Интеру, а поново се појавила прича да би Стефан Савић могао каријеру да настави у Јувентусу.

Све у свему, биће вруће лето на Ванди Метрополитано...

Извор: моззартспорт/Б92

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар