Čerupanje ''Jorgandžija''!

Gvardiola odvodi Saula! Mančester siti rešio da dovede vezistu Atletika.  Gvardiola i Siti krenuli po Saula – spremni da idu do 80. 000. 000€! Mančester siti je na putu da pronađe zamenu za iskusnog vezistu Fernandinja.

Fudbal 24.03.2019 | 16:45
Čerupanje ''Jorgandžija''!
Kako je preneo "ESPN", postoje dobri izgledi da prvak Engleske u svoje redove dovede fudbalera Atletiko Madrida Saula Nigeza.

Za ovog fudbalera veliki interesovanje je pokazala i Barselona, ali čini se da su pregovarači engleskog kluba bili brži i konkretniji.

Menadžer "građana" Pep Gvardiola insistira na transferu Saula iako je klub navodno bio spreman da angažuje Tomasa Partija. Situacija sa Saulom je takva da i on želi promenu sredine.

Atletiko je ranije za rastanak sa Saulom tražio od potencijalnih kupaca 120 miliona evra, ali veruje se da bi posao moga biti završen i sa 80 miliona što su "građani" spremni i da plate.

Neuspeh u Ligi šampiona, eliminacija u osmini finala od Juventusa, izaziva tektonske poremećaje u Atletiku. Sve je više nezadovoljnih igrača, koji bi da promene sredinu, a drugi su rešeni da to iskoriste, pa je počelo  pravo čerupanje Jorgandžija.

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zatražio je od čelnika kluba da dovedu Saula Njigeza. Španski stručnjak vidi Saula kao pravog naslednika Fernandinja u veznom redu Građana.

Prvi pik Sitija je bio Frenki de Jong, ali se mladi as Ajaksa opredelio da karijeru nastavi u Barseloni. A, Katalonci su čak rešili da „napadnu“ i Saula, da bi podmladili sredinu terenu, međutim, svesni su da su im manje šanse da ga dobiju otkako je Mančester u igri. Ipak Ostrvljani imaju mnogo dublji džep.

Prethodnih dana pojavila se informacija da je Barselona namerila da „otme“ i Antoana Grizmana od Atletika, koji je njena dugogodišnja želja, ali pregovori prethodnih godina nisu dali rezultat.

I odbrana Atletika će morati na renoviranje. Dijego Godin je, navodno, jednom nogom već u Interu, a ponovo se pojavila priča da bi Stefan Savić mogao karijeru da nastavi u Juventusu.

Sve u svemu, biće vruće leto na Vandi Metropolitano...

Izvor: mozzartsport/B92

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar