Цеца снима албум

Дамир Хандановић и Марина Туцаковић раде пуном паром.

Забава 20.03.2019 | 13:52
Цеца снима албум
ФОЛК звезда Светлана Цеца Ражнатовић ускоро ће објавити нови албум, а то је на друштвеним мрежама обелоданио композитор Дамир Хандановић и додао да песме раде он и Марина Туцаковић.

Цеца је раније најавила да неће ништа да ради док се Марина, која се борила са тешком болешћу, не опорави. Туцаковићева је крајем јануара рекла да се последњих месеци боље осећа захваљујући терапијама и да се враћа послу. Имајући у виду да су Дамир и Марина добро уигран тандем, можемо да очекујемо нове Цецине хитове и потрес на музичкој сцени.

Певачица је позната по томе да не жури са објављивањем нових албума и песама, већ да воли да се материјал "крчка" и да све детаљно припреми. Последњи албум "Аутограм" објавила је 2016. Након новог пројекта требало би да уследи и солистички концерт у Београду, као и турнеја.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЈК

21.03.2019 08:53

И она је своје отпјевала, слусам јој просли албум, глас катастрофа, изгубила је ону боју. Види се да је пусац и да не цува свој глас.Бог јој дао све ал није довољно памети. Кад слусам Брену, Ану Бекуту, њихов глас звони сад боље него прије 20 година, зене пазе на своје гласнице. Цеца права цигојла са цигаретинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

21.03.2019 09:44

она је увијек била цигојла са цигаретама и имала је довољно памети. Глас никад није имала , ал је имала женско умијеће да заведе мафијаша , који јој је крчио пут до славе. Она је била супруга лика који је одлучивао о животу и смрти, па је по свом статусу постала права дива естраде , а након његове смрти, већ по добро уходаној шеми , стекла је нове заштитнике и успјела да се одржи . Ал карма је чудо, што се види по потомцима ,

Name

Харис Бејтиц

21.03.2019 13:13

Песме које "прави" Дамир @хандановиц немају ни увод, неки добар препознатљив форшпил, немају рефрен, не могу се назвати добрим песмама. Зашто @марина.туцаковиц ради са њим а поготово @цецаразнатовиц није ми бити јасно, Ово није никаква увреда, можда ми неће објавити коментар, али ја не могу запамтити ни једну његову песму. Могу мислити како се певачи муче када их снимају. Поремећен је систем вредности и квалитета. Остаће да се слушају песме добрих аутора који су знали направити песму @милиграмоффициал.#револуција #Харис Бејтиц #Хасиба Бејтиц

ОДГОВОРИТЕ