Ceca snima album

Damir Handanović i Marina Tucaković rade punom parom.

Zabava 20.03.2019 | 13:52
Ceca snima album
FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će objaviti novi album, a to je na društvenim mrežama obelodanio kompozitor Damir Handanović i dodao da pesme rade on i Marina Tucaković.

Ceca je ranije najavila da neće ništa da radi dok se Marina, koja se borila sa teškom bolešću, ne oporavi. Tucakovićeva je krajem januara rekla da se poslednjih meseci bolje oseća zahvaljujući terapijama i da se vraća poslu. Imajući u vidu da su Damir i Marina dobro uigran tandem, možemo da očekujemo nove Cecine hitove i potres na muzičkoj sceni.

Pevačica je poznata po tome da ne žuri sa objavljivanjem novih albuma i pesama, već da voli da se materijal "krčka" i da sve detaljno pripremi. Poslednji album "Autogram" objavila je 2016. Nakon novog projekta trebalo bi da usledi i solistički koncert u Beogradu, kao i turneja.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

JK

21.03.2019 08:53

I ona je svoje otpjevala, slusam joj prosli album, glas katastrofa, izgubila je onu boju. Vidi se da je pusac i da ne cuva svoj glas.Bog joj dao sve al nije dovoljno pameti. Kad slusam Brenu, Anu Bekutu, njihov glas zvoni sad bolje nego prije 20 godina, zene paze na svoje glasnice. Ceca prava cigojla sa cigaretinama.

ODGOVORITE
Name

novi svetski poredak

21.03.2019 09:44

ona je uvijek bila cigojla sa cigaretama i imala je dovoljno pameti. Glas nikad nije imala , al je imala žensko umijeće da zavede mafijaša , koji joj je krčio put do slave. Ona je bila supruga lika koji je odlučivao o životu i smrti, pa je po svom statusu postala prava diva estrade , a nakon njegove smrti, već po dobro uhodanoj šemi , stekla je nove zaštitnike i uspjela da se održi . Al karma je čudo, što se vidi po potomcima ,

Name

Haris Bejtic

21.03.2019 13:13

Pesme koje "pravi" Damir @handanovic nemaju ni uvod, neki dobar prepoznatljiv foršpil, nemaju refren, ne mogu se nazvati dobrim pesmama. Zašto @marina.tucakovic radi sa njim a pogotovo @cecaraznatovic nije mi biti jasno, Ovo nije nikakva uvreda, možda mi neće objaviti komentar, ali ja ne mogu zapamtiti ni jednu njegovu pesmu. Mogu misliti kako se pevači muče kada ih snimaju. Poremećen je sistem vrednosti i kvaliteta. Ostaće da se slušaju pesme dobrih autora koji su znali napraviti pesmu @miligramofficial.#revolucija #Haris Bejtic #Hasiba Bejtic

ODGOVORITE