Киша покварила све у Мајамију!

Организатори престижног турнира на Флориди имају много муке због лошег времена. Уколико данас не буде било падавина, на терен ће троје српских представника.

Тенис 20.03.2019 | 12:30
Киша покварила све у Мајамију!
Турнир у Мајамију није почео како је планирано због лоших временских услова.

Киша је правила много проблема, па су мечеви планирани да се одиграју у уторак касно увече и током ноћи по средњеевропском времену отказани, након што су више пута одлагани.

И српске тенисерке Олга Даниловић и Александра Крунић требало је да изађу на терен, али су њихови дуели пребачени за данас.

Даниловићева ће се састати са Гркињом Маријом Сакари у првој рунди такмичења од 11 часова по локалном времену, односно не пре 16 сати по средњеевропском, док ће Александра Крунић одмерити снаге са Саром Сорибес Тормо из Шпаније око 18 часова.

На терену би требало да се појави и Јанко Типсаревић, уколико временски услови то буду дозволили.

Типсаревић, који је добио прилику да се такмичи на мастерсу у Мајамију након одустајања Хуана Мартина дел Потра, у првој рунди играће са Американцем Бредлијем Кланом, 93. са АТП листе. Њихов меч требало би да почне око 19 часова.

Предвиђено је да данас званично буде промовисан нови комплекс Мајами Опена, који се из Ки Бискејна преселио на Хард рок стадион, дом НФЛ екипе Мајами Долфинс.

Организатори су заказали церемонију пресецања врпце на којој ће учествовати и Новак Ђоковић, шестоструки освајач пехара на мастерсу у Мајамију, као и Серена Вилијамс, Роџер Федерер и прва тенисерка света Наоми Осака.

Наградни фонд турнира у Мајамију је 9.314.875 долара, а први носиоци су Ђоковић и Осака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар