Kiša pokvarila sve u Majamiju!

Organizatori prestižnog turnira na Floridi imaju mnogo muke zbog lošeg vremena. Ukoliko danas ne bude bilo padavina, na teren će troje srpskih predstavnika.

Tenis 20.03.2019 | 12:30
Kiša pokvarila sve u Majamiju!
Turnir u Majamiju nije počeo kako je planirano zbog loših vremenskih uslova.

Kiša je pravila mnogo problema, pa su mečevi planirani da se odigraju u utorak kasno uveče i tokom noći po srednjeevropskom vremenu otkazani, nakon što su više puta odlagani.

I srpske teniserke Olga Danilović i Aleksandra Krunić trebalo je da izađu na teren, ali su njihovi dueli prebačeni za danas.

Danilovićeva će se sastati sa Grkinjom Marijom Sakari u prvoj rundi takmičenja od 11 časova po lokalnom vremenu, odnosno ne pre 16 sati po srednjeevropskom, dok će Aleksandra Krunić odmeriti snage sa Sarom Soribes Tormo iz Španije oko 18 časova.

Na terenu bi trebalo da se pojavi i Janko Tipsarević, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili.

Tipsarević, koji je dobio priliku da se takmiči na mastersu u Majamiju nakon odustajanja Huana Martina del Potra, u prvoj rundi igraće sa Amerikancem Bredlijem Klanom, 93. sa ATP liste. Njihov meč trebalo bi da počne oko 19 časova.

Predviđeno je da danas zvanično bude promovisan novi kompleks Majami Opena, koji se iz Ki Biskejna preselio na Hard rok stadion, dom NFL ekipe Majami Dolfins.

Organizatori su zakazali ceremoniju presecanja vrpce na kojoj će učestvovati i Novak Đoković, šestostruki osvajač pehara na mastersu u Majamiju, kao i Serena Vilijams, Rodžer Federer i prva teniserka sveta Naomi Osaka.

Nagradni fond turnira u Majamiju je 9.314.875 dolara, a prvi nosioci su Đoković i Osaka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar