Коларову понуда да одигра још годину, а онда...

. . . директорска фотеља! Српски дефанзивац не треба да брине за будућност!

Фудбал 25.03.2019 | 20:00
Коларову понуда да одигра још годину, а онда...
У Роми је претходних недеља дошло до великих ломова. Отпуштени су тренер Ди Франческо и спортски директор Монћи, председник Палота је нервозан и сипа критике по јавности, а играчки кадар ће сигурно драстично да се мења наредног лета.

Први фудбалер који је показао незадовољтсво и жељу да оде наредног лета је француски везиста СтивенНзонзи који је био Монћијево појачање и није се уклопио, а за њега се интересује Марсељ. Још неки играчи ће напустити Вучицу. Очекују се понуде за Маноласа, Заниола, Џека, Пелегринија, Ундера... Неко од најбољих ће сигурно бити продат. Поготово ако Вучица не избори пласман у Лигу шампиона.

Ипак, један од ретких који не треба да брине за будућност је Александар Коларов. Српски дефанзивац је све у клубу импресионирао играма и професионализмом које показује, тако да нико не доводи у питање његову будућност. Упркос противљењу навијача који не воле Коларова, Рома ће му највероватније понудити нови уговор.

Актуелни уговор Коларова са Вучицом истиче 2021. годоине, али председник Палота је вољан да му понуди продужетак сарадње до 2022. године. Практично, до краја каријере јер би Коларов тада имао 36 година и вероватно би био спреман да окачи коапчке о клин.

Међутим, ни то није све. Италијански медији спекулишу да би Коалрову после завршетка играчке каријере могла да буде понуђена једна од функција у клубу. Калчомеркато открива да би Коларов могао да седне у једну од директорских фотеља у Роми јер га предсендик Палота изузетно цени.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар