Kolarovu ponuda da odigra još godinu, a onda...

. . . direktorska fotelja! Srpski defanzivac ne treba da brine za budućnost!

Fudbal 25.03.2019 | 20:00
Kolarovu ponuda da odigra još godinu, a onda...
U Romi je prethodnih nedelja došlo do velikih lomova. Otpušteni su trener Di Frančesko i sportski direktor Monći, predsednik Palota je nervozan i sipa kritike po javnosti, a igrački kadar će sigurno drastično da se menja narednog leta.

Prvi fudbaler koji je pokazao nezadovoljtsvo i želju da ode narednog leta je francuski vezista StivenNzonzi koji je bio Monćijevo pojačanje i nije se uklopio, a za njega se interesuje Marselj. Još neki igrači će napustiti Vučicu. Očekuju se ponude za Manolasa, Zaniola, Džeka, Pelegrinija, Undera... Neko od najboljih će sigurno biti prodat. Pogotovo ako Vučica ne izbori plasman u Ligu šampiona.

Ipak, jedan od retkih koji ne treba da brine za budućnost je Aleksandar Kolarov. Srpski defanzivac je sve u klubu impresionirao igrama i profesionalizmom koje pokazuje, tako da niko ne dovodi u pitanje njegovu budućnost. Uprkos protivljenju navijača koji ne vole Kolarova, Roma će mu najverovatnije ponuditi novi ugovor.

Aktuelni ugovor Kolarova sa Vučicom ističe 2021. godoine, ali predsednik Palota je voljan da mu ponudi produžetak saradnje do 2022. godine. Praktično, do kraja karijere jer bi Kolarov tada imao 36 godina i verovatno bi bio spreman da okači koapčke o klin.

Međutim, ni to nije sve. Italijanski mediji spekulišu da bi Koalrovu posle završetka igračke karijere mogla da bude ponuđena jedna od funkcija u klubu. Kalčomerkato otkriva da bi Kolarov mogao da sedne u jednu od direktorskih fotelja u Romi jer ga predsendik Palota izuzetno ceni.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar