Азар: Прво да освојимо Лигу Европе!

Па ћу да размишљам шта даље. . .  "Желим да засијам у дресу Челсија", каже Белгијанац.

Фудбал 22.03.2019 | 11:00
Азар: Прво да освојимо Лигу Европе!
Еден Азар и Реал Мадрид. То ће бити једна од најврелијих летњих прича на предстојећем трансфер тржишту. Азарје тренутно са репрезентацијом Белгије, а тамошњи медији су искористили шансу да разговарају с Азаром и питају га о наредним плановима. Ипак, вероватно нису добили одговор какав су очекивали.

"Искрено, не радим тренутно на томе", рекао је Азар.

Потом је објаснио детаљније...

"Желим да засијам са Челсијем у наредних пар месеци и да пробамо да освојимо Лигу Европе. Ове седмице размишљам о Црвеним ђаволима (репрезентацији Белгије), а после тога ћу се вратиити у Челси. После тога - видећемо", рекао је Азар.

Тренер Челсија, Маурицио Сари, је рекао да "није забринут" због могућег одласка Азара јер жели само оне играче који желе да играју за Плавце. Азар има 28 година и улази у последњу годину уговора у Челсију следеће сезоне.

Белгијски везиста је тренутно максимално фокусиран на Челси.

"Можемо да освојимо Лигу Европе. Морамо или то да учинимо или да завршимо у најбоља четири у Премијер лиги. То навијачи очекују од нас, то очекује и стручни штаб, али и ми играчи. Када се вратим у Челси само ћу о томе размишљати. Не желим да размишљам о томе шта ће бити за два, три, четири или пет месеци. Не знам, видећемо", рекао је фудбалер Челсија.

Челси је већ одбио прву понуду Реал Мадрида од 82.000.000 евра, али је више него јасно да се Краљевски клуб, са све Зинедином Зиданом, неће зауставити на овој понуди.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар