Azar: Prvo da osvojimo Ligu Evrope!

Pa ću da razmišljam šta dalje. . .  "Želim da zasijam u dresu Čelsija", kaže Belgijanac.

Fudbal 22.03.2019 | 11:00
Azar: Prvo da osvojimo Ligu Evrope!
Eden Azar i Real Madrid. To će biti jedna od najvrelijih letnjih priča na predstojećem transfer tržištu. Azarje trenutno sa reprezentacijom Belgije, a tamošnji mediji su iskoristili šansu da razgovaraju s Azarom i pitaju ga o narednim planovima. Ipak, verovatno nisu dobili odgovor kakav su očekivali.

"Iskreno, ne radim trenutno na tome", rekao je Azar.

Potom je objasnio detaljnije...

"Želim da zasijam sa Čelsijem u narednih par meseci i da probamo da osvojimo Ligu Evrope. Ove sedmice razmišljam o Crvenim đavolima (reprezentaciji Belgije), a posle toga ću se vratiiti u Čelsi. Posle toga - videćemo", rekao je Azar.

Trener Čelsija, Mauricio Sari, je rekao da "nije zabrinut" zbog mogućeg odlaska Azara jer želi samo one igrače koji žele da igraju za Plavce. Azar ima 28 godina i ulazi u poslednju godinu ugovora u Čelsiju sledeće sezone.

Belgijski vezista je trenutno maksimalno fokusiran na Čelsi.

"Možemo da osvojimo Ligu Evrope. Moramo ili to da učinimo ili da završimo u najbolja četiri u Premijer ligi. To navijači očekuju od nas, to očekuje i stručni štab, ali i mi igrači. Kada se vratim u Čelsi samo ću o tome razmišljati. Ne želim da razmišljam o tome šta će biti za dva, tri, četiri ili pet meseci. Ne znam, videćemo", rekao je fudbaler Čelsija.

Čelsi je već odbio prvu ponudu Real Madrida od 82.000.000 evra, ali je više nego jasno da se Kraljevski klub, sa sve Zinedinom Zidanom, neće zaustaviti na ovoj ponudi.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar