Није било отмице дјевојчице

Власник плавог комбија, чије су фотографије са надзорних камера у близини Основне школе "Цазин 1" у Цазину објављене на друштвеним мрежама, као возила у којем су наводни отмичари у понедјељак ујутро одвезли дијете, дошао је у просторије Полицијске станице Бихаћ и испричао зашто се његов комби налази на надзорним снимцима, те да није било никакве отмице.

Босна и Херцеговина 18.03.2019 | 21:40
Није било отмице дјевојчице
Како је за "Фактор.ба" рекао Але Шиљдедић, портпарол МУП-а Унско-санског кантона, власник спорног комбија препознао је своје возило на фотографијама, те разјаснио ситуацију.

"Он је испричао како је својим комбијем у то вријеме био испред тржног центра недалеко од школе, заједно са пријатељима - брачним паром, и њиховим дјететом старим око четири године. Они су у тржном центру обавили оно што су требали, сјели у возило и унутра убацили дијете, што су дјевојчице погрешно протумачиле, те се упутили према Бихаћу. Од власника комбија и других особа су узете изјаве, те је у овом случају највјероватније у питању погрешна перцепција ученица онога што се догодило", рекао је Шиљдедић.

Двије ученице петог разреда раније су дирекору школе пријавиле како су свједочиле отмици дјетета. Наводно су видјеле како је неки мушкарац убацио дијете у комби. Директор је о томе обавијестио полицију јутрос око 10 сати.

Одмах се приступило провјери информација не терену, а полицији током дана није пријављен нестанак ниједног дјетета било гдје на подручју Цазина.

(Факор)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Е

18.03.2019 21:27

Ово је чисто зајебанција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2019 22:02

Дјеца сконтала фору да избјегну писмену из математике.

Name

Није

19.03.2019 04:59

Ово Америка да нестају дјеца,дјевојке и жене и већина се никада не пронадју! Тамо постоје тзв.сексуални предатори,који вребају жртве свакодневно,па када их улове,изивљвају се над њима,муче их и на крају убију!

Name

Рада

19.03.2019 07:23

не бих тако осуђивала ученице! Оне су тако посумљале и на прави начин реаговале! Зашто бисмо сад ученице доводили у непријатну ситуацију? Ученици су ти који пред школом први виде шта се догађа! Са таквим коментаром,дајемо упутство дјеци да ћуте,,да се не мијешају,,??? Шта бисмо да је заиста било киднаповање,а оне се ,,не мијешале у посао одраслих,,?Као вишедецениски просвјетни радник,поздрављам потез ученица!

Name

Реплика Ради

19.03.2019 09:01

Радо ти као виседеценијски просвјетни радник ово сто си написала слазем се скори 100% сами бих једну ријец исправио. неправилно_посумљала правилно_посумњала неправилно_посумљати правилно_посумњати Ја сам бравар и мене су овако уцили,незнам сад опет мозда неко зна боље....

Name

Рада

19.03.2019 16:27

Не сумњам у искрене намјере реплике и јавно се захваљујем! Није ми се смио догодити такав пропуст,али ето......Молим Вас прочитајте Вашу реплику,ако већ нисте,примијетићете да сте и Ви направили пар правописних пропуста....Још једном се захваљујем на реплици!!!

Name

Зв

19.03.2019 09:03

Дјеца су исправно поступила, посумљали и пријавили. Провјерило се испитало није било отмице и ок. Подрска за дјецу , у увјек кад се посумља пријавите. Има ко це привјерават плацен за то.

ОДГОВОРИТЕ