Коларов: Пробаћемо да зауставимо Роналда!

„Нема ту неке посебне тактике“, каже леви бек Роме.

Фудбал 19.03.2019 | 19:45
Коларов: Пробаћемо да зауставимо Роналда!
Капитен Орлова Алексндар Коларов неће моћи због повреде да помогне колегама у првом пријатељском мечу с Немцима у среду, али би требало да буде спреман за оно главно, гостовање Португалцима у Лисабону следећег понедељка.

Каже да је то најважнија уутакмица у целим квалификацијама.

"Чим кренемо како не треба, тако и завршимо. Португал је најважнија утакмица у овим квалификацијама, потом и Украјина, тако да са два добра резултата ту можемо да направимо добру ситуацију. Исто тако са два лоша може све да се закомпликује", поручио је Коларов.

Бек Роме се слаже с новинарском констатацијом да предуго чекамо на пласман на Европско првенство. 

"Био сам још клинац кад смо играли, неуспех је што нисмо дуго играли Европско првенство. Неуспешни смо били у квалификацијама, било је проблема, али је увек била наша кривица. Не постоји посебан притисак, играмо за пролазак на највећа такмичења и ми старији намећемо тај притисак због резултата, то је сасвим нормално."

Како зауставити Роналда?

"Роналдо и Меси су играчи који се се рађају једном у сто година. Нема ту неке тактике посебне, пробаћемо да их зауставимо", искрен је Коларов.

Капитен каже и да ће тешко бити и против Немачке у Волфзбургу у среду.

"Причао сам с играчима из Бајерна, играо сам с многима из Немачке, и они ће тражити ветар у леђа, а ми ћемо пробати то да искористимо. Они су квалитетнији од нас, морамо да будемо добри и да искористимо наше прилике. Морамо да будемо спремни на то. Да ли лоше може да утиче пред Португал? Све зависи како одиграмо. Ако изгубиш и одиграш лоше може да утиче на самопоуздање, али и ако изгубиш и одиграш добро - то је плус. Битно је на психолошком плану", закључио је Коларов.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Асд

19.03.2019 20:35

Ви да зауставите Роналда, хахахах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво

20.03.2019 05:32

треба насег тренера зауставит МК. Па мозда и заставите Роналда на који минут ? У насем тиму је тренер велики проблем ! ! ! Све остало су ситнице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цињеница

20.03.2019 08:10

ко нам прави проблем у тиму, је тренер МК ! Доказано !!!