Kolarov: Probaćemo da zaustavimo Ronalda!

„Nema tu neke posebne taktike“, kaže levi bek Rome.

Fudbal 19.03.2019 | 19:45
Kolarov: Probaćemo da zaustavimo Ronalda!
Kapiten Orlova Aleksndar Kolarov neće moći zbog povrede da pomogne kolegama u prvom prijateljskom meču s Nemcima u sredu, ali bi trebalo da bude spreman za ono glavno, gostovanje Portugalcima u Lisabonu sledećeg ponedeljka.

Kaže da je to najvažnija uutakmica u celim kvalifikacijama.

"Čim krenemo kako ne treba, tako i završimo. Portugal je najvažnija utakmica u ovim kvalifikacijama, potom i Ukrajina, tako da sa dva dobra rezultata tu možemo da napravimo dobru situaciju. Isto tako sa dva loša može sve da se zakomplikuje", poručio je Kolarov.

Bek Rome se slaže s novinarskom konstatacijom da predugo čekamo na plasman na Evropsko prvenstvo. 

"Bio sam još klinac kad smo igrali, neuspeh je što nismo dugo igrali Evropsko prvenstvo. Neuspešni smo bili u kvalifikacijama, bilo je problema, ali je uvek bila naša krivica. Ne postoji poseban pritisak, igramo za prolazak na najveća takmičenja i mi stariji namećemo taj pritisak zbog rezultata, to je sasvim normalno."

Kako zaustaviti Ronalda?

"Ronaldo i Mesi su igrači koji se se rađaju jednom u sto godina. Nema tu neke taktike posebne, probaćemo da ih zaustavimo", iskren je Kolarov.

Kapiten kaže i da će teško biti i protiv Nemačke u Volfzburgu u sredu.

"Pričao sam s igračima iz Bajerna, igrao sam s mnogima iz Nemačke, i oni će tražiti vetar u leđa, a mi ćemo probati to da iskoristimo. Oni su kvalitetniji od nas, moramo da budemo dobri i da iskoristimo naše prilike. Moramo da budemo spremni na to. Da li loše može da utiče pred Portugal? Sve zavisi kako odigramo. Ako izgubiš i odigraš loše može da utiče na samopouzdanje, ali i ako izgubiš i odigraš dobro - to je plus. Bitno je na psihološkom planu", zaključio je Kolarov.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Asd

19.03.2019 20:35

Vi da zaustavite Ronalda, hahahah

ODGOVORITE
Name

Prvo

20.03.2019 05:32

treba naseg trenera zaustavit MK. Pa mozda i zastavite Ronalda na koji minut ? U nasem timu je trener veliki problem ! ! ! Sve ostalo su sitnice.

ODGOVORITE
Name

Cinjenica

20.03.2019 08:10

ko nam pravi problem u timu, je trener MK ! Dokazano !!!