ЕП: Нови циклус, стари проблеми за Црногорце!

Ни Јоветића, ни Савића! Без двојице најбољих играча Соколови крећу у евро квалификације.

Фудбал 19.03.2019 | 15:15
ЕП: Нови циклус, стари проблеми за Црногорце!
Све по старом у Подгорици. Без обзира што креће нови циклус квалификација за велико такмичење. Соколови су се окупили за старт трке за Европско првенство, али селектор Љубиша Тумбаковић је одмах добио два ударца: ни Стеван Јоветић, ни Стефан Савић не могу да помогну репрезентацији.

Црна Гора ће у прва два кола играти са Бугарском у Софији (22. март), па са Енглеском у Подгорици (25. март), али ће бити без двојице далеко најбољих играча.

И Јоветић и Савић су дуже време ван строја, на ивици су да могу да заиграју, али то неће учинити овог пута у дресу државног тима. Нападач Монака је у 2018. години одиграо само две утакмице за репрезентацију, последњу против Србије у Подгорици у Лиги нација, док је штопер Атлетика из Мадрида пропустио четири последња меча Соколова. Од 10 утакмица у прошлој години, одиграо је четири.

Да се некако све исто врти у црногорском табору отело се с уста и голману Данијелу Петковићу.

„Постала је досадна та навика да не можемо да играмо у најјачем саставу. Након последњег циклуса желео сам само да смо комплетни и да смо у форми. Нажалост, поново иста прича, баш када се очекује да направимо искорак”, рекао је Петковић.

Добра вест је што је Адам Марушић у форми, постигао је за викенд гол за Лацио, а редовно играју и Филип Стојковић, Александар Шћекић, Небојша Косовић, у доброј су форми нападачи Фатос Бећирај и Стефан Мугоша…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар