Робертсон хтио да изнајми авион...

. . . да би играо у Казахстану! Дефанзивац Ливерпула, Енди Робертсон, показао је како један професионалац треба да се односи према дресу са државним грбом.

Фудбал 19.03.2019 | 14:15
Робертсон хтио да изнајми авион...
Шкотску, за коју игра, очекује у четвртак први меч квалификација за Евро 2020. у Казахстану, али Робертсон због операције зуба неће моћи да игра.

Ипак, његов пример говори колико му је стало да игра за своју земљу чак и када то није тако упутно и када може имати последице по његово здравље.

Капитен Шкотске је после првенственог меча у Лондону са Фуламом у недељу, затражио од челника ФС Шкотске да му обезбеде лет за Казахстан који би платио из свог џепа.

Он је узео такси са "Крејвен котиџа" до аеродрома Хитроу, пошто није могао да нађе доктора који би му оперисао зуб у Лондону. Веровао је да ће то успети да уради у Глазгову у недељу увече, али у болници "Краљица Елизабета" није било места све до понедељка.

Без обзира на одлагање, Робертсон је тражио од челника ФС Шкотске да му обезбеде комерцијални лет како би био са екипом у Казахстану.

Ипак, на савет доктора и челника Савеза, морао је да остане у Глазгову, тако да ће се ставити на располагање селектору за наредни меч у недељу, када Шкоти играју са Сан Марином.

Робертсон се до последњег момента надао да ће некако успети да отпутује у Казахстан, али жеља му се ипак неће испунити.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар