Robertson htio da iznajmi avion...

. . . da bi igrao u Kazahstanu! Defanzivac Liverpula, Endi Robertson, pokazao je kako jedan profesionalac treba da se odnosi prema dresu sa državnim grbom.

Fudbal 19.03.2019 | 14:15
Robertson htio da iznajmi avion...
Škotsku, za koju igra, očekuje u četvrtak prvi meč kvalifikacija za Evro 2020. u Kazahstanu, ali Robertson zbog operacije zuba neće moći da igra.

Ipak, njegov primer govori koliko mu je stalo da igra za svoju zemlju čak i kada to nije tako uputno i kada može imati posledice po njegovo zdravlje.

Kapiten Škotske je posle prvenstvenog meča u Londonu sa Fulamom u nedelju, zatražio od čelnika FS Škotske da mu obezbede let za Kazahstan koji bi platio iz svog džepa.

On je uzeo taksi sa "Krejven kotidža" do aerodroma Hitrou, pošto nije mogao da nađe doktora koji bi mu operisao zub u Londonu. Verovao je da će to uspeti da uradi u Glazgovu u nedelju uveče, ali u bolnici "Kraljica Elizabeta" nije bilo mesta sve do ponedeljka.

Bez obzira na odlaganje, Robertson je tražio od čelnika FS Škotske da mu obezbede komercijalni let kako bi bio sa ekipom u Kazahstanu.

Ipak, na savet doktora i čelnika Saveza, morao je da ostane u Glazgovu, tako da će se staviti na raspolaganje selektoru za naredni meč u nedelju, kada Škoti igraju sa San Marinom.

Robertson se do poslednjeg momenta nadao da će nekako uspeti da otputuje u Kazahstan, ali želja mu se ipak neće ispuniti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar