Кокеза: Роналдо је најбољи, али можемо против Португала!

Председник Фудбалског савеза Србије, Славиша Кокеза, рекао је да га у дуелу са Португалом не брине играње Кристијана Роналда, кога сматра најбољим на свету.

Фудбал 20.03.2019 | 08:15
Кокеза: Роналдо је најбољи, али можемо против Португала!
"Кристијано Роналдо је за мене најбољи фудбалер на свету, али каква бисмо ми то били репрезентација када не бисмо мислили да можемо да направимо успех у Португалу. Довољно смо добар тим да можемо да се супроставимо и Роналду", рекао је Кокеза новинарима у Старој Пазови.

Репрезентација Србије ће 25. марта против Португала у Лисабону почети квалификације за Европско првенство 2020. године.

"Најважније је да играчи, пре свега, буду здрави. Није пријатна ситуација због повреда, то представља терет и зато је важно да они који изадју буду здрави, дају максимум и покажу да Србија може равноправно да се носи са Португалом, и пре тога Немачком", поручио је Кокеза.

Млада фудбалска репрезентација ће на лето играти на Европском првенству у Италији, а Кокеза је навео да верује да може до успеха.

"Верујемо у те момке, већ су показали и доказали који ниво фудбалског квалитета поседују. Надам се да наши момци могу да догурају што даље, можда и до толико жељеног првог места".

Најавио је и изградњу и реконструкцију неколико стадиона широм Србије.

"Фудбал се игра и у већим и у мањим срединама .Важно је да се равномерно, да то не буде улагање само у Београд јер се ту налазе наша два највећа клуба, већ да радимо на помоћи клубовима у целој Србији", рекао је Кокеза.

Славиша Кокеза је једногласно реизабран за председника ФСС-а и нови мандат му важи до 2023. године.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ти

20.03.2019 08:07

и МК сте пропаст, дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

20.03.2019 08:35

може даје бољи тренер док је Крстаић никад ништа он нема благе везе упропастиле нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

20.03.2019 08:35

може даје бољи тренер док је Крстаић никад ништа он нема благе везе упропастиле нас

ОДГОВОРИТЕ