Биће помиловања за ухапшене

Предсједник Србије Александар Вучић помиловаће све оне који су ухапшени на протестима, а буду тражили помиловање, сазнаје "Блиц".

 

Србија 18.03.2019 | 17:19
Биће помиловања за ухапшене
- Они који буду тражили помиловање биће ослобођени, а предсједник нема надлежности што се прекршајних поступака тиче - рекао је "Блицу" извор близак Предсједништву.

Помиловање се односи на све, осим на лица која су у зграду РТС унијела моторну тестеру и претила новинарима. Помиловања неће бити, како је “Блицу” објашњено, ни за она лица која су "тукла и ножем напала полицајце" на протесту испред Предсједништва Србије.
 
Извор “Блица” из Предсједништва каже да је “Вучић огорчен на организаторе протеста пошто су дјецу увели у проблеме, а после траже да их аболира”.

- Већ што то траже, значи да признају да су починили дјело. Предсједник не може да аболира, већ само да помилује - каже извор “Блица”.

Предсједник је, према речима истог извора, увјерен да ће Прекршајни апелациони суд размотрити све и узети у обзир године приведених.

- Реаговаће у складу са уставним надлежностима, али је увјерен да ће Прекршајни апелациони суд ослободити ту дјецу - каже извор “Блица” из Предсједништва.

Савез за Србију (СзС) је на данашњој конференцији за медије затражио да предсједник Србије Александар Вучић аболира ухапшене током протеста у суботу и недељу у Београду.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Миле

18.03.2019 18:42

Комедија и Циркус знате Само хоце себе преставит као финог и рецимо Полицију мировњака која изводи Народ који је он послао тобозе негде да русе и ломе фууи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као у бајци

19.03.2019 07:22

Како добар, частан и племенит владар..!! То постоји још само у бајкама. Нико нема што србин имаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нови светски поредак

19.03.2019 12:22

да то није војска СНСД-е која је по задатку помагала опозицију , па сад друг чалн отишао да их вади из затвора. па на братску ријече да неће више никад на брата ударити, брат ће их пустити, само не оне који су са моторком у просторије телевизије улазили. немојте заборавити да је друг члан дуго времена био члан жуте коалиције , која је сад ударила на предсједника Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

19.03.2019 12:38

помиловаце их и неце од свега тога правити сцене , да се не зна... јер њима је био циљ да буду на РТС .. сто знаци да ово све неце бити на РТС и нигдје на тв јер се демонстрације не смију приказивати... забрањено је обавјеставати о том .. мозе само Вуциц на ТВ 24 сата а сви остали не постоје ил су помиловани...хахаххаа

ОДГОВОРИТЕ