Biće pomilovanja za uhapšene

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pomilovaće sve one koji su uhapšeni na protestima, a budu tražili pomilovanje, saznaje "Blic".

 

Srbija 18.03.2019 | 17:19
Biće pomilovanja za uhapšene
- Oni koji budu tražili pomilovanje biće oslobođeni, a predsjednik nema nadležnosti što se prekršajnih postupaka tiče - rekao je "Blicu" izvor blizak Predsjedništvu.

Pomilovanje se odnosi na sve, osim na lica koja su u zgradu RTS unijela motornu testeru i pretila novinarima. Pomilovanja neće biti, kako je “Blicu” objašnjeno, ni za ona lica koja su "tukla i nožem napala policajce" na protestu ispred Predsjedništva Srbije.
 
Izvor “Blica” iz Predsjedništva kaže da je “Vučić ogorčen na organizatore protesta pošto su djecu uveli u probleme, a posle traže da ih abolira”.

- Već što to traže, znači da priznaju da su počinili djelo. Predsjednik ne može da abolira, već samo da pomiluje - kaže izvor “Blica”.

Predsjednik je, prema rečima istog izvora, uvjeren da će Prekršajni apelacioni sud razmotriti sve i uzeti u obzir godine privedenih.

- Reagovaće u skladu sa ustavnim nadležnostima, ali je uvjeren da će Prekršajni apelacioni sud osloboditi tu djecu - kaže izvor “Blica” iz Predsjedništva.

Savez za Srbiju (SzS) je na današnjoj konferenciji za medije zatražio da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić abolira uhapšene tokom protesta u subotu i nedelju u Beogradu.

(Blic)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mile

18.03.2019 18:42

Komedija i Cirkus znate Samo hoce sebe prestavit kao finog i recimo Policiju mirovnjaka koja izvodi Narod koji je on poslao toboze negde da ruse i lome fuui..

ODGOVORITE
Name

Kao u bajci

19.03.2019 07:22

Kako dobar, častan i plemenit vladar..!! To postoji još samo u bajkama. Niko nema što srbin imade.

ODGOVORITE
Name

novi svetski poredak

19.03.2019 12:22

da to nije vojska SNSD-e koja je po zadatku pomagala opoziciju , pa sad drug čaln otišao da ih vadi iz zatvora. pa na bratsku riječe da neće više nikad na brata udariti, brat će ih pustiti, samo ne one koji su sa motorkom u prostorije televizije ulazili. nemojte zaboraviti da je drug član dugo vremena bio član žute koalicije , koja je sad udarila na predsjednika Vučića.

ODGOVORITE
Name

Izraelac

19.03.2019 12:38

pomilovace ih i nece od svega toga praviti scene , da se ne zna... jer njima je bio cilj da budu na RTS .. sto znaci da ovo sve nece biti na RTS i nigdje na tv jer se demonstracije ne smiju prikazivati... zabranjeno je obavjestavati o tom .. moze samo Vucic na TV 24 sata a svi ostali ne postoje il su pomilovani...hahahhaa

ODGOVORITE