Повреда Суареза у "право" вријеме!

Нападач Барселоне због повреде скочног зглоба неће са репрезентацијом Уругваја путовати у Кину.

Фудбал 19.03.2019 | 20:45
Повреда Суареза у "право" вријеме!
Луис Суарез замењен је у финишу првенствене утакмице против Бетиса, након што је приликом једног старта изврнуо скочни зглоб.

Док је уз болан израз лица напуштао терен, наметнуло се пре свега питање да ли ће бити спреман за гостовање Манчестер јунајтеду 10. априла, пошто велика бодовна предност у односу на Атлетико и Реал Мадрид оставља простор за понеки пропуштен меч Примере, док је у Лиги шампиона сада значајан сваки минут.

Дан касније, прегледом је утврђено да је главни сарадник Лионела Месија у нападу Каталонаца добро прошао.

Барселона је саопштила да ће Суарез паузирати између 10 и 15 дана, тако да би могао да буде спреман већ за локални дерби против Еспањола, када 30. марта буде настављено шпанско првенство.

Једино ће због његове повреде бити оштећена репрезентација Уругваја, која ће од 22. до 25. марта учествовати на "Кина купу" у Нанингу и тамо одмерити снаге са Узбекистаном, па са селекцијом домаћина или Тајландом. За "Ла Селесте" су то последње провере пред јунски Куп Америке, осим ако у међувремену не закажу још неки пријатељски меч.

Тридесетдвогодишњем Суарезу, који је ове сезоне дао 18 голова у Примери и три у Купу краља (ниједан у Лиги шампиона!?), предах ће вероватно добро доћи уочи финиша трке за трофејима у три такмичења.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар