Предсједник Партизана добио пријетње смрћу!

Председник Партизана Милорад Вучелић, али и неки други чланови управе црно-белих добијају претње. Вучелић пријавио полицији. Џевад Прекази: "Слепци из управе".

Фудбал 18.03.2019 | 18:30
Предсједник Партизана добио пријетње смрћу!
Очајно стање у Партизану, у сваком погледу, одражава се на целокупни негативни амбијент око клуба.

Везани порази у првенству, огроман заостатак за водећом Црвеном звездом, али и за другопласираним Радничким, без првог тренера, са дугом који је бар 22 милиона евра и великим питањем да ли ће уопште бити новца за "европ-лиценцу", довела је Партизан до ивице амбиса.

Присталице црно-белих траже од управе да оде, мада врхушки Партизана то не пада на памет, јер... "Одговорност је на играчима, ми смо им обезбедили све услове и није тачно да им се дугују плате", рече недавно Милорад Вучелић после ванредне седнице Управног одбора.

Уз све то иду и нежељене нуспојаве, какве су малоумне претње смрћу појединим члановима управе, међу којима је и Вучелић.

Он је за "Информер" рекао да му је претња стигла у редакцију "Вечерњих новости", чији је главни уредник и да је те претње пријавио.

Слично каже и потпредседник Владимир Вулетић, који наводи да је добио "добронамерне савете" када иде кући и додаје да му "прете и навијачи Партизана и Црвене звезде", из чега извлачи закључак да је "то знак да свој посао добро ради".

Легендарни фудбалер Партизана Џевад Прекази криви управу за катастрофално стање.

"Стање се види. Катастрофално, три пораза заредом. Ја видим терен, а на њему нема амбиције и жеље. Видим незадовољство", рекао је Прекази за "Курир" и изражава противљење оцени Вучелића да су играчи одговорни.

"Нема то везе са играчима, њих је управа довела с коца и конопца. Брука и срамота. Партизан мора да буде Сорбона, врхунски играчи да играју. Деца нам не добијају прилику, на целу школу се одразио рад у клубу", рекао је Прекази.

Каже да чланови управу не виде и не знају ништа.

"Не знају шта је фудбал. Као Реј Чарлс, не виде ништа. Ми возимо "фићу" и једва можемо да изгурамо 80 км/х, а остали возе "масератија" по 300 на сат. Треба имати стрпљења, деци дати шансу, тренери су нам курта и мурта, нису шутнули мачку с прага. И овај Лазетић... Па он је унаказио генерацију 1999/00, па је сад добио награду за то и води први тим", истиче Прекази.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар