Predsjednik Partizana dobio prijetnje smrću!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić, ali i neki drugi članovi uprave crno-belih dobijaju pretnje. Vučelić prijavio policiji. Dževad Prekazi: "Slepci iz uprave".

Fudbal 18.03.2019 | 18:30
Predsjednik Partizana dobio prijetnje smrću!
Očajno stanje u Partizanu, u svakom pogledu, odražava se na celokupni negativni ambijent oko kluba.

Vezani porazi u prvenstvu, ogroman zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom, ali i za drugoplasiranim Radničkim, bez prvog trenera, sa dugom koji je bar 22 miliona evra i velikim pitanjem da li će uopšte biti novca za "evrop-licencu", dovela je Partizan do ivice ambisa.

Pristalice crno-belih traže od uprave da ode, mada vrhuški Partizana to ne pada na pamet, jer... "Odgovornost je na igračima, mi smo im obezbedili sve uslove i nije tačno da im se duguju plate", reče nedavno Milorad Vučelić posle vanredne sednice Upravnog odbora.

Uz sve to idu i neželjene nuspojave, kakve su maloumne pretnje smrću pojedinim članovima uprave, među kojima je i Vučelić.

On je za "Informer" rekao da mu je pretnja stigla u redakciju "Večernjih novosti", čiji je glavni urednik i da je te pretnje prijavio.

Slično kaže i potpredsednik Vladimir Vuletić, koji navodi da je dobio "dobronamerne savete" kada ide kući i dodaje da mu "prete i navijači Partizana i Crvene zvezde", iz čega izvlači zaključak da je "to znak da svoj posao dobro radi".

Legendarni fudbaler Partizana Dževad Prekazi krivi upravu za katastrofalno stanje.

"Stanje se vidi. Katastrofalno, tri poraza zaredom. Ja vidim teren, a na njemu nema ambicije i želje. Vidim nezadovoljstvo", rekao je Prekazi za "Kurir" i izražava protivljenje oceni Vučelića da su igrači odgovorni.

"Nema to veze sa igračima, njih je uprava dovela s koca i konopca. Bruka i sramota. Partizan mora da bude Sorbona, vrhunski igrači da igraju. Deca nam ne dobijaju priliku, na celu školu se odrazio rad u klubu", rekao je Prekazi.

Kaže da članovi upravu ne vide i ne znaju ništa.

"Ne znaju šta je fudbal. Kao Rej Čarls, ne vide ništa. Mi vozimo "fiću" i jedva možemo da izguramo 80 km/h, a ostali voze "maseratija" po 300 na sat. Treba imati strpljenja, deci dati šansu, treneri su nam kurta i murta, nisu šutnuli mačku s praga. I ovaj Lazetić... Pa on je unakazio generaciju 1999/00, pa je sad dobio nagradu za to i vodi prvi tim", ističe Prekazi.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar