Честитао шефу головима, а онда и ријечима...

Дејан Јовељић се одужио Владану Милојевићу прво на поверењу, а онда и на лепим речима.

Фудбал 18.03.2019 | 18:45
Честитао шефу головима, а онда и ријечима...
Нахвалио је Владан Милојевић двоструког стрелца у победи над Радом (3:0), Дејана Јовељића, а млади нападач му се после голова за указано поверење одужио и лепим речима.

"Заиста сам пресрећан после овакве утакмице. Захваљујем се публици која је у великом броју дошла да нас подржи и која нас је носила до победе и до нова три бода. Честитао бих шефу Милојевићу 100. утакмицу у Црвеној звезди, драго ми је да смо данас остварили победу и желим му још много успешних мечева на клупи нашег тима. Била је ово тешка утакмица, терен није био у најбољем стању, али то није много утицало на нас. Екипа се није опустила пред паузу, рутински смо савладали одличну екипу Рада која има младе играче", рекао је Јовељић после утакмице на Бањици.

Са ова два гола, 19-годишњи центарфор стигао је до пет у Суперлиги ове сезоне, а занимљив је податак да је у сва четири наступа када је био у стартној постави успео да се упише у стрелце.

"Јако леп податак који ми много значи, али ми је подједнако важно да добро одиграм, не само да дам гол. Испоставило се да ми добро иде када сам од првог минута на терену, трудићу се да то и наставим, али заиста се не оптерећујем тиме, битно је да екипа побеђује".

Рачунајући и Куп, Јовељић је ове сезоне постигао седам голова у укупно 13 наступа за први тим.

"Оба данашња гола су ми драга, али други је сигурно лепши и атрактивнији. На почетку полусезоне поставио сам себи реалан циљ да постигнем пет голова до краја полусезоне. Идем ка њему, даћу све од себе да још неколико пута затресем мрежу и да на тај начин допринесем екипи да остваримо своје циљеве, освајање титуле и Купа", поручио је Јовељић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар