Čestitao šefu golovima, a onda i riječima...

Dejan Joveljić se odužio Vladanu Milojeviću prvo na poverenju, a onda i na lepim rečima.

Fudbal 18.03.2019 | 18:45
Čestitao šefu golovima, a onda i riječima...
Nahvalio je Vladan Milojević dvostrukog strelca u pobedi nad Radom (3:0), Dejana Joveljića, a mladi napadač mu se posle golova za ukazano poverenje odužio i lepim rečima.

"Zaista sam presrećan posle ovakve utakmice. Zahvaljujem se publici koja je u velikom broju došla da nas podrži i koja nas je nosila do pobede i do nova tri boda. Čestitao bih šefu Milojeviću 100. utakmicu u Crvenoj zvezdi, drago mi je da smo danas ostvarili pobedu i želim mu još mnogo uspešnih mečeva na klupi našeg tima. Bila je ovo teška utakmica, teren nije bio u najboljem stanju, ali to nije mnogo uticalo na nas. Ekipa se nije opustila pred pauzu, rutinski smo savladali odličnu ekipu Rada koja ima mlade igrače", rekao je Joveljić posle utakmice na Banjici.

Sa ova dva gola, 19-godišnji centarfor stigao je do pet u Superligi ove sezone, a zanimljiv je podatak da je u sva četiri nastupa kada je bio u startnoj postavi uspeo da se upiše u strelce.

"Jako lep podatak koji mi mnogo znači, ali mi je podjednako važno da dobro odigram, ne samo da dam gol. Ispostavilo se da mi dobro ide kada sam od prvog minuta na terenu, trudiću se da to i nastavim, ali zaista se ne opterećujem time, bitno je da ekipa pobeđuje".

Računajući i Kup, Joveljić je ove sezone postigao sedam golova u ukupno 13 nastupa za prvi tim.

"Oba današnja gola su mi draga, ali drugi je sigurno lepši i atraktivniji. Na početku polusezone postavio sam sebi realan cilj da postignem pet golova do kraja polusezone. Idem ka njemu, daću sve od sebe da još nekoliko puta zatresem mrežu i da na taj način doprinesem ekipi da ostvarimo svoje ciljeve, osvajanje titule i Kupa", poručio je Joveljić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar