Тони Фергусон пријављен за породично насиље!

Тони Фергусон, некадашњи шампион лаке категорије УФЦ–а, налази се у тешком периоду у свом животу.

Остали спортови 21.03.2019 | 18:30
Тони Фергусон пријављен за породично насиље!
Наиме, супруга некадашњег шампиона Света затражила је од суда да одреди забрану приласка у четвртак, а разлог је насиље у породици.

Тони Фергусон се налази у незавидној ситуацији, пошто делује да психички није најстабилнији, а сличне ствари је потврдио и Дејна Вајт рекавши да Тони мора да реши неке приватне проблеме пре повратка у ринг.

Наиме, популарни "Ел Кукуј" своју кућу у Калифорнији је тотално демолирао, ударавши рукама у зидове након три непроспаване ноћи, а и веровао је да је неко ставио компјутерски чип у његову ногу и један од комшија је рекао полицији да му се Фергусон пожалио да му се неко налази у зидовима од куће.

Кристина Фергусон, Тонијева супруга, рекла је да чак ни Тонијев тренер није успео да га извуче из куће и одведе код лекара, а да ствар буде још гора, Кристина га је пре пар месеци пријавила пошто је приметила јако чудно понашање свог супруга, који је једном приликом полио светом водицом.

Чак је Тонија у јануару пријавио и његов отац, пошто је Тони из чиста мира постао поптуно неурачунљив и избацио је оца из куће.

Последња пријава је стигла када је Тони узео њихово дете и потом променио све браве на кући како Кристина не би могла да уђе, а она је полицији изјавила како се не плаши за своје здравље и за здравље свог детета већ да је овакав потез начињен како би Тони добио стручну помоћ.

Искрено се надамо да ће Тони добити сву неопходну помоћ и да ће се ускоро вратити у октагон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар