Toni Ferguson prijavljen za porodično nasilje!

Toni Ferguson, nekadašnji šampion lake kategorije UFC–a, nalazi se u teškom periodu u svom životu.

Ostali sportovi 21.03.2019 | 18:30
Toni Ferguson prijavljen za porodično nasilje!
Naime, supruga nekadašnjeg šampiona Sveta zatražila je od suda da odredi zabranu prilaska u četvrtak, a razlog je nasilje u porodici.

Toni Ferguson se nalazi u nezavidnoj situaciji, pošto deluje da psihički nije najstabilniji, a slične stvari je potvrdio i Dejna Vajt rekavši da Toni mora da reši neke privatne probleme pre povratka u ring.

Naime, popularni "El Kukuj" svoju kuću u Kaliforniji je totalno demolirao, udaravši rukama u zidove nakon tri neprospavane noći, a i verovao je da je neko stavio kompjuterski čip u njegovu nogu i jedan od komšija je rekao policiji da mu se Ferguson požalio da mu se neko nalazi u zidovima od kuće.

Kristina Ferguson, Tonijeva supruga, rekla je da čak ni Tonijev trener nije uspeo da ga izvuče iz kuće i odvede kod lekara, a da stvar bude još gora, Kristina ga je pre par meseci prijavila pošto je primetila jako čudno ponašanje svog supruga, koji je jednom prilikom polio svetom vodicom.

Čak je Tonija u januaru prijavio i njegov otac, pošto je Toni iz čista mira postao poptuno neuračunljiv i izbacio je oca iz kuće.

Poslednja prijava je stigla kada je Toni uzeo njihovo dete i potom promenio sve brave na kući kako Kristina ne bi mogla da uđe, a ona je policiji izjavila kako se ne plaši za svoje zdravlje i za zdravlje svog deteta već da je ovakav potez načinjen kako bi Toni dobio stručnu pomoć.

Iskreno se nadamo da će Toni dobiti svu neophodnu pomoć i da će se uskoro vratiti u oktagon.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar