ФРА: Лион преболео Барсу, цех платио Монпеље!

Све прштало у мечу на Лион Олимпик стадиону!

Фудбал 18.03.2019 | 10:45
ФРА: Лион преболео Барсу, цех платио Монпеље!
Пет комада у Барслеони није деморалисало екипу Лиона. Француски великан је у 29. колу домаћег првенства победом над Монепељеом залечио ране из Лиге шампиона – 3:2.

Лион није добио две претходне утакмице на два фронта, па му је тријумф био преко потребан. Успео је да га упише и то уз промашени пенал Набила Фекира у 72. минуту, који је могао да реши све дилеме око победника, али је лопта фијукнула преко пречке.

Седми меч заредом на свом терену Лион није изгубио, а ово му је пета победа. Домаћи терен и те како даје снагу некадашњем шампиону, поготово у француском првенству.

Лион је повео против Монпељеа голом Теријеа у 12. минуту, а изједначење је донео Моле фантастичним голом из слободног ударца у 36. Држали су се гости до 58. минута, када је Дембеле погодио за 2:1. После тога је гостима поништен гол због офсајда, а Фекир је промашио пенал за домаће.

Ни финиш није могао да прође без узбуђења. Ауар је својим седмим голом у првенству ове сезоне донео 3:1 домаћину, а Камара је у 91. смањио на 3:2 и закувао да буде напето до краја меча.

Што се тиче српских фудбалера, Петар Шкулетић је са клупе Монпељеа одгледао цео меч, док је Михаило Ристић играо у последњих 20 минута.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар