FRA: Lion preboleo Barsu, ceh platio Monpelje!

Sve prštalo u meču na Lion Olimpik stadionu!

Fudbal 18.03.2019 | 10:45
FRA: Lion preboleo Barsu, ceh platio Monpelje!
Pet komada u Barsleoni nije demoralisalo ekipu Liona. Francuski velikan je u 29. kolu domaćeg prvenstva pobedom nad Monepeljeom zalečio rane iz Lige šampiona – 3:2.

Lion nije dobio dve prethodne utakmice na dva fronta, pa mu je trijumf bio preko potreban. Uspeo je da ga upiše i to uz promašeni penal Nabila Fekira u 72. minutu, koji je mogao da reši sve dileme oko pobednika, ali je lopta fijuknula preko prečke.

Sedmi meč zaredom na svom terenu Lion nije izgubio, a ovo mu je peta pobeda. Domaći teren i te kako daje snagu nekadašnjem šampionu, pogotovo u francuskom prvenstvu.

Lion je poveo protiv Monpeljea golom Terijea u 12. minutu, a izjednačenje je doneo Mole fantastičnim golom iz slobodnog udarca u 36. Držali su se gosti do 58. minuta, kada je Dembele pogodio za 2:1. Posle toga je gostima poništen gol zbog ofsajda, a Fekir je promašio penal za domaće.

Ni finiš nije mogao da prođe bez uzbuđenja. Auar je svojim sedmim golom u prvenstvu ove sezone doneo 3:1 domaćinu, a Kamara je u 91. smanjio na 3:2 i zakuvao da bude napeto do kraja meča.

Što se tiče srpskih fudbalera, Petar Škuletić je sa klupe Monpeljea odgledao ceo meč, dok je Mihailo Ristić igrao u poslednjih 20 minuta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar