Солскјер: Велики корак уназад!

После два везана пораза Манчестер јунајтеда менаџер Оле Гунар Солскјер признао да његов тим не игра на нивоу на којем би требало.

Фудбал 17.03.2019 | 18:45
Солскјер: Велики корак уназад!
Манчестер јунајтед претрпео је пораз од Вулверхемптона (1:2) и није успео да се пласира у полуфинале ФА купа.

То је први пут да је Јунајтед претрпео два везана пораза, откако је у децембру Солскјер преузео тим.

Прошле недеље изгубили су од Арсенала у Премијер лиги.

"Ово је била наша најлошија игра. Почели смо сувише споро и они су имали иницијативу. Нисмо имали добар и брз посед лопте, ово је разочаравајуће", рекао је Солскјер.

Јунајтед је постигао гол у петом минуту надокнаде времена, када је стрелац био Маркус Рашфорд.

"У првом полувремену смо имали доминацију са лоптом, али то не помаже ако је изгубите и дозволите им контранапад. Ово је велики корак уназад, највише због квалитета додавања и поседа. Имали смо добар низ резултата, а сада имамо два пораза. Против Арсенала једноставно нисмо могли да постигнемо гол, али ово је било заиста лоше", додао је тренер Јунајтеда.

Норвежанин је истакао да екипа мора да пружи максимум после репрезентативне паузе, пошто се бори за четврто место на табели које води у Лигу шампиона, а у четвртфиналу најјачег европског такмичења очекује је дуел против Барселоне.

Упитан да ли пораз од Вулверхемптона може да угорози његове шансе да потпише трајни уговор са Јунајтедом, Солскјер је одговорио: "Овде сам до лета, имамо за много тога да играмо, у лиги и у Лиги шампиона".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар