Solskjer: Veliki korak unazad!

Posle dva vezana poraza Mančester junajteda menadžer Ole Gunar Solskjer priznao da njegov tim ne igra na nivou na kojem bi trebalo.

Fudbal 17.03.2019 | 18:45
Solskjer: Veliki korak unazad!
Mančester junajted pretrpeo je poraz od Vulverhemptona (1:2) i nije uspeo da se plasira u polufinale FA kupa.

To je prvi put da je Junajted pretrpeo dva vezana poraza, otkako je u decembru Solskjer preuzeo tim.

Prošle nedelje izgubili su od Arsenala u Premijer ligi.

"Ovo je bila naša najlošija igra. Počeli smo suviše sporo i oni su imali inicijativu. Nismo imali dobar i brz posed lopte, ovo je razočaravajuće", rekao je Solskjer.

Junajted je postigao gol u petom minutu nadoknade vremena, kada je strelac bio Markus Rašford.

"U prvom poluvremenu smo imali dominaciju sa loptom, ali to ne pomaže ako je izgubite i dozvolite im kontranapad. Ovo je veliki korak unazad, najviše zbog kvaliteta dodavanja i poseda. Imali smo dobar niz rezultata, a sada imamo dva poraza. Protiv Arsenala jednostavno nismo mogli da postignemo gol, ali ovo je bilo zaista loše", dodao je trener Junajteda.

Norvežanin je istakao da ekipa mora da pruži maksimum posle reprezentativne pauze, pošto se bori za četvrto mesto na tabeli koje vodi u Ligu šampiona, a u četvrtfinalu najjačeg evropskog takmičenja očekuje je duel protiv Barselone.

Upitan da li poraz od Vulverhemptona može da ugorozi njegove šanse da potpiše trajni ugovor sa Junajtedom, Solskjer je odgovorio: "Ovde sam do leta, imamo za mnogo toga da igramo, u ligi i u Ligi šampiona".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar