Галатасарај коначно креће по Грујића!

Три године сна. . .  Можда и преамбициозан план турског великана!

Фудбал 19.03.2019 | 11:00
Галатасарај коначно креће по Грујића!
До сада се помињао Лацио као један од клубова који жели да ангажује српског везисту Марка Грујића. Момак са уговором у Ливерпулу наставио је и против Борусије из Дортмунда низ добрих игара у Бундеслиги. Иако је његов тим поражен, Грујић је, према оценама појединих медија, уз Саломона Калуа био најбољи појединац у редовима домаћег тима. Погодио је и стативу.

Довољно да се поново актуелизује прича око његовог трансфера. Турски медији пишу да је Галатасарај спреман да на крају сезоне почне преговоре са Ливерпулом око откупа некадашњег члана Црвене звезде.

Додаје се да Галата већ три године покушава да приволи Грујића у своје редове, али да је сада дошао прави тренутак за трансфер. Посебно што су великану из европског дела Истанбула потребна појачања у маневеру.

Ипак, много је питања отворено. Прво и најважније: да ли Ливерпул уопште планира да прода Грујића и по којој цени? Ако то и одлуче питање је какве ће шансе имати турски великан. Херта има почетну предност, али дани расплета су далеко.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар