Galatasaraj konačno kreće po Grujića!

Tri godine sna. . .  Možda i preambiciozan plan turskog velikana!

Fudbal 19.03.2019 | 11:00
Galatasaraj konačno kreće po Grujića!
Do sada se pominjao Lacio kao jedan od klubova koji želi da angažuje srpskog vezistu Marka Grujića. Momak sa ugovorom u Liverpulu nastavio je i protiv Borusije iz Dortmunda niz dobrih igara u Bundesligi. Iako je njegov tim poražen, Grujić je, prema ocenama pojedinih medija, uz Salomona Kalua bio najbolji pojedinac u redovima domaćeg tima. Pogodio je i stativu.

Dovoljno da se ponovo aktuelizuje priča oko njegovog transfera. Turski mediji pišu da je Galatasaraj spreman da na kraju sezone počne pregovore sa Liverpulom oko otkupa nekadašnjeg člana Crvene zvezde.

Dodaje se da Galata već tri godine pokušava da privoli Grujića u svoje redove, ali da je sada došao pravi trenutak za transfer. Posebno što su velikanu iz evropskog dela Istanbula potrebna pojačanja u maneveru.

Ipak, mnogo je pitanja otvoreno. Prvo i najvažnije: da li Liverpul uopšte planira da proda Grujića i po kojoj ceni? Ako to i odluče pitanje je kakve će šanse imati turski velikan. Herta ima početnu prednost, ali dani raspleta su daleko.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar