Крај сезоне за Ивановића, неизвјестан и за СП у Кини!

Иако је био у саставу Будућности почетком марта, мада није улазио у игру, ситуација са повредом се у међувремену погоршала.

Кошарка 19.03.2019 | 09:30
Крај сезоне за Ивановића, неизвјестан и за СП у Кини!
Најкориснији играч финала АБА лиге за претходну сезону и дефинитивно више неће излазити на паркет током овогодишњег плеј-офа јадранске лиге.

Иако је почетком марта Никола Ивановић био у саставу Будућности за меч против Задра, када га Јасмин Репеша ипак није уводио у игру, у међувремену се ситуација са њим погоршала и подгоричке "Вијести" преносе да му се поново упалиле хрскавице колена.

Због тога мора на ново мировање, а неизвесно је и да ли ће се опоравити за Мундобаскет у Кини који је у септембру, за који је у суботу Црна Гора сазнала имена ривала.

Уколико не буде могао да наступи, јасно је да ће селектору Звездану Митровићу значајно бити отежан посао на Светском првенству.

Последњу утакмицу ове сезоне Никола Ивановић (25) је одиграо крајем новембра против Задра, у АБА лиги је просечно бележио 7 поена и 2,6 асистенција по мечу, да би Подгоричани потом појачали позицију "један" доласком Нориса Кола.

Будућност у полуфиналу плеј-офа АБА лиге игра против Цедевите и брани титулу на Јадрану, док се у другом полуфиналу састају Црвена звезда мтс и Партизан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар